Silvara çok fazla zamanım olmadığı için uzun uzun yazamayacağım affet. Az sonra evden çıkıp otogara,oradanda bayram munasebetiyle Tekirdağ a annemlere geçeceğim. Bayramın ikinci günü Kırklareli ne gidip kızımı aladıktan sonra yine Tekirdağ ve nihayet dördüncü gün Kırklareline kızımı bırakarak yine İstanbula döneceğim
Tabiii bunların öncesinde bi sürü ütü işide beni beklemekte
Rahibe Terasa yı bilirsin işte o hatun demişki :
"Beni savaş karşıtı değil barış yanlısı eylemlerde görebilirsiniz !"
Peki neden ?
Çünkü karşıt olduğun şey için güç üretmeye başladığın zaman otomatik olarak oda sana karşı gardını alacak ve güç üretmeye başlayacaktır.
Gelelim işin benim tarafımdan görünen yüzüne...
Sitede okumuşsundur. bayan arkadaşların bi çoğu kilolarından yakınıp dururlar, bununla ilgili konular açarlar vs.
Amaaaaaaaaaaa bgitanesinde ben on kilo verdim bu yöntemleri uygulayarak diye yazmaz.
Sence neden ?
Çünkü kilolarıda görmedikleri bi alemde onlar için bi forum açmış ve biz nasıl savaşırız diye yazışmaktalar.....
Şimdiiiiii.....
Beni uzun uzun aralardan sonra gören tanıdıklarım hep derler ki :
" yahu Avni yine işte kıyaksın vs. " ( cümleleri tam yazmıyorum. sonra böbürlenmek gibi algılanabilir )
Peki benim cevabım ne oluyor onlara ?
" ben kendimi bildim bileli böyleyim. Bunun için çaba harcamama gerek yok. genlerimde var bu ! "
Sende sigarayla savaşacağına şöyle desen mesela :
" Ey sonsuz yaratıcı ! Bu bedenin bana verdiğinb en büyük nimet olduğunu biliyorum. Ve bana lütfettiğin bu bedenin senin sonsuz sayıdaki sıfatlarının yansıması olduğunuda ! Bahşettiğin bu güzelliği korumam, sana olan sonsuz sevgimden kaynaklanıyor " ( bunu açabilirsin... yeterki sevgiyle dolu olsun !!!"
o zaman ne olacak ?
Beynin ile beraber bilinçaltında, senin bir lütuf olarak görüp çokkkk değer verdiğin bedenine zarar verecekşeyleri yapmamaya gayret gösretecekler !!!!
Dikkat et SEN göstereceksin demiyorum....
Bide bakacaksın ki günlerden bi gün olmuş ve sen günde atıyorum iki paket sigara içerken bu 10 adete düşmüş amaaaa sen daha yeni farkediyorsun ....
Demek istediğim....
Avrupa birliği seni çeşitli bahanelerle kapısında süründürüyorsa; Sende git ne bileyim işte H2o birliği kur....
hadi bakalım bu vesileyle herkesin bayreamını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...
Yaşıtlarım şimdi ağlamaya başlayacaklar biliyorum. Bizi neden öpmedi diye düşünerekten...
Sizi de yanağınızdan öpüyorum...
Bayramın 4. günü görüşmek umudu ile !!!!