Sırrı Çözdüm arkadaşlar.
Öğrendiklerimi okuduklarımı uyguladım.
Hayatıma olumlu ve güzel şeyleri çekmek için uğraştım. Zor olmadı. Mutlu olmak birey olarakta mümkün önce
sağlıklı olduğum için
Akıllı olduğum için
Varolduğum için
Oğlum için
Ailem için
Dostlarım ve sevdiklerim için
Rızkımı alnımın teriyle ama alnımı eğmeden kazanabildiğim için
Defalarca şükrettim.
Sonra öğrendiklerimden
Etrafımda yaşanan karmaşanın içinden küçükte olsa güzellikleri coşku edasıyla yaşamaya ve yaşanan sorunları ise büyüklüğü ne olursa olsun çözülür edasıyla yaşamaya başladım. Çok çuvalladım. Ama artık başarıyorum.
Kendime dedimki hergün üç güzel haber olmalı hayatına giren ve sen o güzellikleri farketmelisin. Akşam başını ystığına koyduğunda şükretmeli ve gülümseyerek uyuyabilmelisin.Artık olumsuz sözleri olan müzikleri dinlemiyorum. Slov müzikte dinlemiyorum.
Çok sıkıntılı sohbetlerden kaçınıyorum. İnsanların hüngür şıngırak hikayelerinden küçük manevralarla kaçıyorum.
Gülebildiğim eğlenebildiğim dostlarımlayım.
Bu oğluma bile yansıdı. Oğlum geleceğin megolomanı
Aynanın karşısına geçip ayna ayna söle bana benden akıllısı varmı yakışıklısı varmı ? yoookk repliklerini tekrarlıyor. Daha çok gülüyor. Daha sakin daha aktif.
Çok şükürki bunu başarabiliyorum.
Tabi telkinlerin etkisini asla küçümseyemem.
Moralimin yüksek olmasını Kendine güven telkinine borçluyum. Tabi topluluk karşısında konuşma ve koruma kalkanıda beni uçuran telkinler.
Dinleyin arkadaşlar naçizane tavsiyem budur.
Okuyun yazın dinleyin ve uygulayın
Hayatınıza neyi çağırmak istiyorsanız o geliyor.
Acı acıyı getirir atasözümüz var ya tatlıda tatlıyı güzelliklerde güzellikleri getiriyor. Yeterki farkederek yaşayalım.
Birde günlüklerimiz lafta kalmasın.
Gerçek günlükler olsun. Adı üstünde günlük. Biz yazalımki kendimizin farkına varalım.
Israrla yazıyorum farkındaysanız ve okuduysanız bendeki değişimi zaten farkedersiniz.
Mutluyum Çok şükür.