Ynt: İç Dökümü Son bir saattir, burada dinlediğim müzikler beni benden aldı. Dayanamıyorum yazacağım, dedim ve parmaklarım klavyenin üzerinde gezinmeye başladı..Şu an çalan şarkı taa çocukluğuma götürdü beni, ''Delisin Delisin..Cici Kızlar''...Necla Nazır'la Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı filmi anımsadım. Hatta daha bugün kanalların birindeydi.
Hey gidi günler hey..Evet, çok klişe oldu ama ne yapayım, bazı yerleşik nidalardan daha iyisi bulunamıyor çoğu zaman. Belki de bulmak istemiyorumdur. Çok zaman oldu çocukluk günlerimi geride bırakalı ..Bazen özlediğimi farkediyorum, tıpkı şu anda olduğu gibi. Fakat bu özlem, öyle yakıcı türden değil açıkçası. Ne de olsa bugünümden de memnunum. Allah aratmasın..Neyse..
Dünden beri yaşadığım bazı buruk duygulara eşlik etti bu müzikler. Aman yanlış anlaşılmasın olumsuz manada yazmıyorum bunu:) Sadece depreşmişliğimi ifade etmeye çalışıyorum. Şöyle ki, 2006 senesinde babamı kaybettik. Ondan birkaç sene önce de anneannem gitmişti ki anneannem hayatımın balıydı..İşte bu kayıplardan sonra, bayramlar biraz duygulu ve buruk geçmeye başladı... Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi her bayram.. Onları her zaman güzellikle ve espriyle anıyoruz annem ve kardeşimle..Fakat gelin görün ki, ah o içerimizdeki özlem..Gidenin geri gelmeyeceğini bilmenin verdiği duyguyla için için sızlamak...Akşamdan beri dinlediğim dönem müzikleri bana onları iyice özletti fakat bırakmayacağım kendimi.Aksine, yine yeni yeniden, onlarla geçen her güzel anımı düşünüp, gülümseyeceğim ve dua edeceğim. Ne mutlu bana ki, çok sevildim diyeceğim. Ne mutlu bana ki, her zaman destek veren bir babam oldu diyeceğim. Onlar, iyi ki de gelmiş ve geçmiş yaşamımdan... Bundan sonra her daim kendimi daha şanslı sayacağım bana verdikleri tüm güzellikler için..
Bu arada enteresan bir şey oldu. Ben müziklerin gazına gelip yazmaya başladım ama yazının ortalarında müzik gitti:)) Hay allah:)) Tekrar açtım:))..Yazımın sonuna geldim bakalım bitiş şarkım ne olacak??
Eveet,Cici Kızlar'la başladım, ''Neler Oluyor Hayatta'' adlı şarkıyla bitirmiş bulunuyorum ki, o dönemlerde, en sevdiğim şarkıydı hala da keyiflendirir!!:):) Ve hatta o zamanlar sözlerini ezberlemiştim ve sıkça söylemiştim:))
Neler oluyor hayatta, bir de şu rüya gerçek olsa olsa
Sabah olup uyanınca,her şey yine aynı kalsa
Beni unuttu sanmıştım,bir de baktım ki işte orda orda
Anladım ki çok yanılmışım,beni seviyormuş oysa
Onun sesi ta kendisi geri gelmiş demek
Sensiz diyor,yaşanmıyor aşk bu olsa gerek
Karanlıkta ,sokaklarda, elinde bir çiçek
Beni arıyor ,beni soruyor
HAYIRDIR İNŞALLAH!!HEEEYYY!!
Ayyy çok romantik şarkı yahu:))) Teşekkürler DJ:))
__________________ Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun... |