İyi günler dilerim,
İlk etkiler konusunda bilgilendirmeye devam etmek istedim. Daha önce sindirim sistemi kısmında yazmıştım, burada devam ediyorum, çünkü neredeyse bir haftayı tamamlamış olmama rağmen baş ağrıları konusunda sıkıntı çekmekteyim. Geçtiğimiz salı günü başladığım dinleme işine cumartesi günü ara vermek zorunda kaldım. Çok şiddetli baş ağrısı ve bazende uykumun geldiğini düşünmeme sebebiyet veren, bir ağırlık hissi oluyordu. Dün gece (pazar akşamı) yatarken açtım tekrar, ancak hem çok az uyuduğumdan 5 saat kadar, hem de gün içerisinde iş yerinde hiç dinlememiş olduğumdan ötürü bu gün de dinlendirici geçti diye biliriz. Buna rağmen bugün bile günün bazı saatlerinde başımda ağrı hissettiğim veya kafamın ağırlaştığını hissettiğim anlar oldu. Forumu bu konularda takip ettiğim kadarıyla arkadaşların çoğu 1-3 arasındaki bir zamanda bu sıkıntıdan kurtulmuş gözüküyor. Dolayısıyla gene kendimi alamıyorum şu soruyu sormaktan; "acaba yanlış bir şeyler mi yapıyorum?". Yoksa ciddi bir direnç mi söz konusu. Biraz kafam karışmış durumda anlayacağınız.
Bir sonraki geribildirimimde görüşmek üzere
Saygılarımla