Ynt: lucky aylin bu bahsettiğin bence önemli bir durum direk bununla ilgili bir script varmı burada bilmiyorum aslında Atakan Bey buna el atarsa belkide güzel olur.Ama buna faydalı olacağına inandığım scriptler var.Mesela özellikle her yaptığımızdan dolayı kendimizi suçlamaya ve hor görmeye alıştığımız için başkaları bizim üzerimize geldiğinde eyvah gene kabahat işledim diye korkabilir insan ve kendini savunma gücü bulacağına sıkılıp kilitlenebilir bile.Yani probleme odaklanmak yerine kendine odaklanabilir.Cümleden de anlaşıldığı gibi suçluluk duyguları bu konuya en azından başlangıç için çok uygun sen zaten 1.5 ay dinlemişsin ama bunlara diğerlerini de ekleyerek devam edebilirsin.Burda daha tecrübeli arkadaşlar da var tabi sana yardımcı olacak.
Birde bana göre şu çok önemli bir nokta; bir scripti dinledin belli bir sürede etkisini gösterdi hemen bırakma iyice yerleşene kadar bir süre hatta bence uzun bir süre daha devam ettir öyle bırak ki sendeki etkileri yerleşik olsun.Kolay gelsin inşallah hayatta mutluluğu ve dahada önemlisi herkezin aradığı huzuru bulursun .. |