25-12-2007, 03:38 PM
|
#9 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... hepiniz birer melek gibisiniz şu anda gözümde ..... gerçekten gurur duyuyorum hepinizle
antidepresancım ne kadar önemli ve özel olduğunun ve yürüdüğün yollarda tek başına bile görsen kendini aslında hepimizle berebar olduğunun umarım farkına vardın canım benim...
sorumlulukların artık önce kendine ve seni her yönünle kabul edip seven bizlere karşı...
telkinlerimizi dinlemeye başladın umarım...
kendinin erkenden farkına varmış olman ve mesajında ki duyarlılığın değişim isteğini kabul edişinle yolu yarılamış sayılırsın...
şu andan sonra sadece değişimi yaşamaya başla...
dilersen günlük aç öfkelerini.. kırgınlıklarını.. sevinçlerini.. mutluklarını.. değişimlerini an be an aktar bizlere..
aktardıkça özgür bırak hepsini ve ağırlıklarından kurtulup hafifle...
şu anda kararlı olduğun ve izlemek istediğin yol doğru olan ve asla karşına çıkan engellerden yılma...
kendini değişim için zorlama.. önemli olan sevgi ile yaşamak...
yemek istiyorsan ye.. ağlamak istiyorsan ağla... bırak duyguların seni özgür kılsın...
ama sonrasında kurtulduğun duygu boşalımlarının yerini olumlu olanlarla doldur...
bir çok alternatif yöntemi paylaştık.. bildiklerimi öğrendiklerimizi aktarmaya devam ediyoruz...
çok bunaldığında en azından forum sayfalarımızda dolaşıp yeni bilgileri ekle kendine...
filmlerden başlayabilirsin.. sinema bölümünde secret ve what the bleep the know dan bahsettik...
mutlaka izlemeni öneririm..
yeni yolun aydınlık olsun.. ve tek isteğim şimdi senden imzanda ki üzgün kızlar yerine mutluluk resimlerini paylaş bizlerle...
mutlu olan yönünü büyütelim içimizde...
ölüm kolay olandır ve basittir... önemli olan yaşarak doyasıya mutlu izler bırakmaktır arkamızda.. hem başımız dik hem de gururla...
duymayayım bir daha ne senden ne de bir başkasından asla..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |