Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2007, 11:23 PM   #3 (permalink)
asevgican
Üsteğmen

Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çizim Yeteneği Olan Çocuğunuz Varsa Ne Yapmalısınız

resime küsen die birini duydunmu bilmem ama ben oyum.:(
yıllar geçti tabiii. nerden baksan 15 yıl falann..:) liseden sonra üniversite sınavlarına girmedim güzel sanatlar isteğim nedeniylee. o zman torpil muhabbeti yeni patlamışdı. bir çok şehirde sınavlara girdim ilk 100 e elenip orda takıldım her defasında. oysa çok iyiydimbenn. çok iyiydim... türkiye mansion ödüllerim, bir defa yağlıboya kişisel sergim ve bisürü etrafa hediye ettiğim yağlıboya çalışmalarım vardı... kopya etmekden nefret ettim hep. kendime özgü natürmork ve portre çalışırdımm. kara kalemde o kadar çok çizim yapmıştımki bi ara insanların ellerine ayaklarına baktığımda direk damarlarını görüyordum:)
ama olmadı. küstümm. en son sınavıda alamayıncaa tüm malzemelerimi kırıp döktüm attım. ve bir dahada elime kalemm almadım. çünki hiç araç olmadı benim için resim, hobi olmadı. amaçdı. meslekdi.. kısmet değilmiş.
halada hobi değil. ara ara hatırlayanlar çevremden talep ederler benden ama dedim ya 15 yıldır belki daha fazlaa
elime kurşun kalem alıp resim çizmedim....
ama siz sevinn. harika bişeydir...
sevgiler...