Dün gece sevgili Hayalayaz'ın çekim yasası meditasyonunu ikinci kez yaptım.O sandalyede oturuyordum ve enerji bana akıyordu...Çok güzel hisler yaşadım.Akabinde mp3 çalarımı telkinlere ayarlayıp, onları dinleyerek uyumayı denedim. Bir şeyler dinleyerek uyumak pek adetim değildir,çünkü uyuyamam.
Fakat,dayanabildiğim kadar dayandım,kulaklarım acıyana kadar
iyi ki de dayanmışım.. Sabah gayet iyi ve keyifli kalktım. Genelde nemrut değilimdir ama bu sabah ekstra bir coşku vardı içimde
Işığımın parladığını hissettim, şahane bir duyguydu.. Çok güzel bir gün geçirdim, arkadaşlarımla ekstra güzel diyaloglar yaşadım. Bulunduğum her yer ışık doldu sanki. Aynı meditasyondaki gibi. Uzun süredir ilk defa kendimi bu kadar hafif ve rahatlamış, bir o kadar da güvenli hissettim. Akşam eve dönüp, odama girdiğimde ise günümün sürpriz hediyesini aldım. Anneciğim, benim için yeni bir kase almış,içini de şekerle doldurmuş, odama dolabın üzerine koymuş!!!
En güzelinden de bir not iliştirmiş hemen yanı başına
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam, kelimeler kifayetsiz kalır
..O an içimden geçen ilk düşünce şu oldu;''evren beni ödüllendirdi,yaşasın!!
..Bunun devamı gelmeli ve bunun için daha çok çalışmalıyım
Çok anlamlı eş zamanlılıklar yaşamaya başladım. O kadar mutluyum ki ve bunu öyle bir iç rahatlığıyla söyleyebiliyorum ki, kendimi alkışlıyorum vallahi
..
Bu siteyi tanımış olduğuma, sizleri tanımış olduğuma bir daha şükrettim..Telkinlerin etkisi gerçekten çok büyük ve ben bunu bire bir yaşıyorum.
Sevgili Hayalayaz, yeriniz çok başka
Sayenizde eksik bir parçayı daha anladım ve yerleştirdim..
Herkese sonsuz sevgilerimle..
İyi ki varsınız..