Bugün, arkadaşımla kitapçıya girdik, ona göstermek hatta aldırmak istediğim bir kaitap vardı. Onu ararken, bu kitap çarptı gözüme..Kitapçıya girdiğimde, kitapların beni çağırmasını beklerim. Sanırım bu kitap beni daha oraya gitmeden çağırdı
. Görür görmez elime aldım, bu sefer kitap, ''beni al'' demeye başladı
. Önce içine göz gezdirdim, sonra arka kapağını aldım ve kaçınılmaz son, kitabı aldım!
.. Konu zaten benim ilgi alanımda olduğu için tereddüt bile etmedim:)). Daha ilk sayfalardayım ama tavsiye etmem gerektiğini hissettim. Sizlere arka kapak yazısını veriyorum ,çekerse siz de okuyun derim..
Bir şey dilerken dikkatli olun… çünkü KESİNLİKLE GERÇEKLEŞECEKTİR!
Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişinin dilekleri gerçekleşiyor, sizin dilekleriniz de kolayca gerçekleşebilir.
Evrenden neyi nasıl isteyeceğinizi öğrenmeniz yeterli. Koruyucu meleğinizi çağırmak için içinize seslenin;
o, dileğinizi sevinçle gerçekleştirecektir. Sevgi, bolluk, güç, şans veya başarı…. Ne dilerseniz dileyin, sizin olacak.
Hem de neredeyse hemen. Jonathan Cainer’e sorun, evrenin cömertliğini size anlatsın. Hayatınızı sonsuza
dek değiştirmek için gereken tek şey, içinizdeki koruyucu meleği dinlemek ve onun yardımıyla en doğru dileği dile getirmek….
Bir şey dilerken dikkatli olun….