Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 01:55 AM   #4 (permalink)
fatale
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: Koruyucu Meleğiniz Konuşuyor

Tabi ki Duru'cuğum seve seve . Ama öncelikle benim yol almam lazım tabi kitapta:) Sana içindeki başlıkları yazayım, belki fikir edinebilirsin.

1- Meleğinizle tanışın..
2- Senin İçin Ne yapabilirim?...
3- Benimle Nasıl Konuşmalısın?..
4- İşaretler ve Sinyaller..
5- Kuşkunun Görkemi..
6- Pozitif Düşünceler, Pozitif Tavırlar..
7- Bakış Açıları Ve Öncelikler...
8- Koruyucu Melekler Ve İnsanlar Hakkında..
9- Yardım Almanın İyi Yolları..
10- Meleklerin İşe Karışmasını İstemek..

Birinci başlığın iki paragrafını da yazayım hemen.

MELEĞİNİZLE TANIŞIN

İzninle, kendimi tanıtayım. Senin ruhsal rehberin, psişik hizmetkarın, görünmez kahyanım ben. Kozmosla bağlantın, evrenle ilişkili tüm işlerinde kişisel aracınım.Varlığım tek bir amaca hizmet eder: Senin dileklerini gerçekleştirmek.Dualarını yanıtlamak ve evrene ısmarladığın şeyleri yerinde getirmek için buradayım.

Şimdi, başka tek bir söz daha etmeden açıklamam gereken bir şey var.Seni ben yaratmadım ve sen de benden sorumlu değilsin.Yüce yaratıcı ile benim aramda bana has, derin ve özel bir ilişki var; tıpkı senin gibi. Neye inanıyorsan ona inanırsın. neye inanmıyorsan ona inanmazsın. Bu kitap boyunca, senin bazı kişilerce 'İlahi Olan'' a ait mevcut bakış açını hiçbir şekilde etkilememem veya değiştirmemem büyük önem taşıyor. Ancak bunu anladığın takdirde, seninle konuşmaya devam edebilirim.Anlaştık mı? İyi. Öyleyse,derhal işe koyulalım..