Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Hülyacım Allah Kavuştursun...İnan hissettiklerini anlıyorum.Hele tam alışmışken gitmeleri çok zor gelir.Ama unutma yanlız değilsin seni çok seven eşin ve çocukların var yanında bunlar şimdilik sana teselli olur.Sende izinde yanlarına gidersin onlar tekrar gelir ve inan 2.5 sene göz açıp kapayana kadar geçer.Burda tecrübe konuşuyor hülyacım inan bana..Bizde uzaklardayken anneannem ve dedemler gelirdi tam alışırdık geri dönerlerdi.Çok ağlardım arkalarından...Ama insan bunada alışıyor.. Alıntı: hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
hoşbuldum durucum..tam ben yazarken yazmışsın mesajını..
evet canım bu gün döndüler..biraz ağladım..biraz kendimle başbaşa kaldım..bu seferki gidişleri beni çok üzdü ama mutluyduk..onlarda bizde,şükürler olsun..
birlikte çok güzel vakit geçirdik..söyleyemediğim ne varsa söyledim..üstelik kırmadan incitmeden..memnun ayrıldı annem ve babam..ama sonuç olarak yine yanlız kaldım..onları şimdiden özledim..ayrılıklar olmasa hayat nasıl olurdu acaba?ama biliyorum ki mutlular..bu beni de çok mutlu ediyor..içimde tuhaf bir huzur var..hüznümü yenen... | |
haklısın durucum..alışmak mı,kabullenmek mi yoksa çaresizlik mi bilinmez..öyle yada böyle geçiyor günler..bir kaç gün sonra normale dönerim..eee artık öğrenme,araştırma,uygulama zamanı geldi..baya dinlendim nasılsa..