Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 11:32 PM   #87 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: siyah inciler

sevgili siyah benim hayatım bitiş ve başlangıçlardan ibaret..en son başlangıcımı 49 yaşında yaptım..veya 48 yaş hiç önemli değil..itiraf edeyimki en son başlangıcımda düşündüm biraz değermi diye..başladığımda, yeni bir balangıcın değip değmeyeceğinden çok emin değildim..ama benim için, kendim için değebileceğini düşündüm...zaten kaybedecek hiç bir şey yoktu..başarırsam kendi adıma kazanacağım çok şey vardı...yanılmamışım...bazen geriye bakıyorum...kendiminkide dahil olmak üzere, arkamda o kadar çok ceset varki..ama herkes bir şekilde yeniden doğmuş...geride bıraktığım cesetlerden birkaç tanesi yine hayatımda...eh hoşgeldiler safa geldiler...hepimiz yine uyum içinde birlikte olmaya çalışıyoruz..bunu bazen beceriyoruz..bazen fiyaskoyla sonuçlanıyor tüm gayretler...ama şunu öğrendim..kendimin dışına çıkarak bakmayı..aynı senin yaptığın gibi..anneni dışardan seyrettikçe ..hem artık örselenmeyeceksin...hemde onu anlayacaksın..peki bunun bana ve eski kırgınlıklarımıza ne faydası var dersen..çoook..bak geçen gün bir arkadaşımız gidiyorum dedi ve gitti..üzüldük...aynı arkadaşımız...ailesiyle problemi olsaydı...bu kadar kolay gidemezdi...çünkü arkadaşlarımızı seçme şansımız var..ama ailemizi yok...öyleki onlarla görüşmesek bile var olduklarını bilmek bize yetiyor..sen doğru yoldasın.senin yaşadığın korkuları hepimiz zaman zaman yaşıyoruz...ama öğrendikçe..geliştikçe bu korkular biraz daha azalıyor..korkularımız bir gün kaybolurmu? tamamen bitermi ? inan bana bende bilmiyorum...belkide korkularımız bizim en güzel insan yönümüzdür, kimbilir.?..ben aynı gibi her şeye rağmen kuyruğu dik tutmaya çalışmaktan yanayım...korktuğum zaman kendime sorarım...ben değişiyorum...ya bu şey veya kimse giderse..cevap: kötü olur...soru: iyi ama ya giderse? eeeeh be giderse kötü olur ama hayat devam eder..bu noktadan itibarende devam eden hayatımı elimden geldiğince güzelleştirip..yaşamaya gayret ederim..ölen ölür kalan sağlar bizimdir..kendini öldürmeyip bizimle birlikte kalanlar emin ol insan olduklarının farkında olarak yaşıyorlar...bu kadar kısa zamanda bu kadar muazzam gelişmeler kaydettiğin için en içten saygılı sevgilerimi gönderiyorum...