Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2007, 09:51 AM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Evlilikte yaş farkı

erkek kadından büyük olursa mutlu olunur...
kadın erkekten büyük olursa zengin olunur...

benim eşim benden 10 yaş büyük.. tanıştığımızda ben 22 o 32 yaşındaydı 1 yıl sonrada evlendik..

kadınların küçük olması avantaj diye düşünüyorum.. erkekler biraz daha zor olgunlaşıyorlar...
ben kendimin bu kadar olgun olcağını bilseydim 15-20 yaşa kadar çıkarırdım farkı..

şaka bir yana erkeğin büyük olmasını evlilik için avantaj olarak görenlerdenim..
hayat taşları yerli yerine oturmaya başlamış oluyor.. elindekinin kıyetini daha iyi anlıyor gibime geliyor...

ama bu kadın 20 li erkek 30 lu yaşlarda iken güzel..

kadın 40 lı yaşlarda zaten hayatı anlamış. erkek 30 lu yaşlarda oda artık bilinçli.. hoppala zamanları geçmiş bu birliktelikte gayet güzel olur..
hatta artısı olur.. 40 lı yaşlarda ki kadınlar olgunluklarının verdiği sevecenlikle bıt bıt sinir etmezler gereksiz kıskançlık göstermezler.. hayatın müşterek olduğunun daha çok farkında olup yeri gelince ipleri gevşetmesini daha iyi bilirler.. bağlılık ve sadakatin sürekli dip dibe olup 10 dakkada bir rapor vermekten geçmediğinin bilincinde olurlar...

şimdiki gençlere bakıyorum 24 saat telefonları açık ... telefon şirketlerinin özel kampanyaları var.. her gün milyon tane mesaj çekip üstüne de saatlerce konuşuyorlar.. sonrada olmayacak sebepler için birbirlerini incitiyorlar...

yaş farkı bulunulan yaşa göre uygunluk sergiler...
iki gönül bir olunca elaleme ağzını kapalı tutmak düşer...

dil din ırk farkına engel olanlara karşı olduğum kadar yaşı için çiftlere eleştiride blunalara da karşıyım..
deneyimlemeden öğrenilmez ve aşka asla yasak getirilmez... uzaylı bile olsa deneyin dostlar.. mutluluğun hangi kapının ardında olduğunu kim bilebilir ki..