Ynt: siyah inciler Günaydın
Güne yine sarsıntıyla başladık. Aslında bu tür doğa olayları gösteriyorki bu tür olaylar karşısında ne kadar güçsüzüz... Hepimiz korkuyla birarada nefeslerimizi tutup bekliyoruz. Bizim dışımızdaki gücü farkediyor daha sonrada savaşlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz, sonsuza kadar yaşayacakmışız gibi...
Ben değişiyorum belki yavaş yavaş ama değişiyorum korkum belkide değişimin bana ne getireceğini bilememek. Küçük küçük belki başarılarım ama yinede beni mutlu ediyor. Yeni şeyler denemek eskisi kadar korkutmuyor ama içimdeki yerleşim düzeninde bir farklılık var.
Bahar temizliği gibi bir çok şey yıkanıp ütülenip belkide onarılıp yerine konuluyor. Temizliği birden bire yapmak isteği belkide ortalık çok dağınık neyi nereye koymak gerektiğinin karmaşası yaşanıyor içimde,
Biryandan da bazı konularda bir kararlılık hali var.
Gün bana, bizlere iyi şeyler getirsin istiyorum...
Daha üç beş ay öncesiyle kıyasladığımda bile yaşamak daha kolay...
Parmağımı bile oynatmak istemediğim günleri düşünmek tabiki ürkütücü ama hala hareketlerim hala yavaş...
Hala hayat dolu değilim ama istiyorum... Ben bu hayatı yaşamak istiyorum. Kırklıyaşları çok yaşlı bulan ben zaten hep çok yaşlı çok ağırbaşlı yaşadım hayatı. Çocuk annenin yetişkin kızı olarak yaşadım. Hep ağırbaşlı ol fazla gülme fazla eğlenme hep garanti hep ağırbaşlı oysa yaşam akıp gidiyor. Yaşamayıp seyredenlerde sadece izliyor. |