Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2007, 11:07 AM   #89 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Neden hayattan bu kadar uzaklaştım. Bir çok umut istek. Kendimi yaşayamamak. kendimden vazgeçmek. Ardından hayatla başedemeyeceğimi düşünmek. Ardından yılgınlık bıkkınlık kendini önemsiz görmek, isteklere direnmek, direnince yanlız bırakılmak...
Bunlar kötü şeyler dahada kötü olanı kendi yolunda yürümemiş olmak. Ben bu deyimi bu ara çok kullanıyorum. Ben değil iç sesim bunu söylüyor. Yoluna devam et, kendi yolunda yürü...
Kendi yolunu seçen dahası benim deyimimle kendi yolunda yürüyenler yorulsalarda üzülselerde depresyona girmiyorlar... Daha savaşçılar ve ben böyle insanlarla gurur duyuyorum.
Korkak sindirilmiş bir yaşamdansa dik olmak dik durmak belkide evet belki hatalarla yaşadım ama ben dimdik bir hayat sürdüm diyebilmek gerekiyor...
Daha düne kadar hayatımın ne kadar değersiz olduğunu düşünüyordum. Vazgeçilebilir olmasamda olur gibi... Hayır diyor iç sesim hiçde öyle değil senin varlığın bir çok insanı etkiliyor bir çok hayata dokunuyor. Kimini olumsuz kimini olumlu ama bir yansıması var. Kendime değerli olduğumu da söylüyorum ama bu bilinçaltım tarafından geri çevriliyor. Hala hala ....
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla