Alıntı:
jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Ben evli değilim ama ben evleneceğim kişinin annesine babasına anne baba diyemem kendi annemede dedirtmem(zaten diyemez rahmetli oldu yaşasaydı ve evli olsaydım varsayımından söylüyorum)
herkesin annesi babası kendinindir bana yapmacık geliyor nasıl denir yahu aklım akmıoyor benmi acayibim ,saygıda sevgide kusur etmememli kesinlikle o ayrı mevzu bu ayrı konudur | mesela ben pisiyle yaşasaydım pisi ile can yoldaşı ev arkadaşı olsaydım pisi annesi sağ olsa idi annesine anne demek içimden gelirdi ve derdim de..isterse pisi çıldırsın..
yakınlık samimiyet hitap durumu yoksa anne gibi yar olmaz bağdat gibi diyar tabiki
saydırmayın bana anne ile ilgili atasozlerini
sevgiler |
vallaaa şamanikten sonra birde sen çıktın kıskanç yahu ben hanginizle baş edicem kardeşim
şaşkın
Vallaa şöle diyim jaunty senn içinde gelsede ben senin ağzını batlardım ve anneme anne demene izin vermezdim kesinlikle yahu ben çok kıskancımdır anne benim annem sana ne oluyor kardeşim kavga bile ederdim bilesin
şaşkın 44
herkesin annesi babası kendisinindir okdar bence tabiki diyene bişi diyemem benim içimden gelmez demek dedirtmemde