Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 05:44 PM   #24 (permalink)
hava-hoş
Üsteğmen

Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: fund un günlüğü..

günü mutlu bitirmek ve yarın ın getireceği sürprizleri iple çekmek....hayat buymuş meğer...umarım bu sevinç azalmaz.....

bugün ,müşterisi olduğum ,aynı zamanda hemşehri olduğumuz iş yerine gittim .amacım iş sorgulamak..çünkü son görüşmemizde yeni iş yerine taşındığında eleman ihtiyacı olacağından bahsetmişti..kulağımda kalmış bu laf ve yeni yerine taşınmış olduğunu görünce bir şevkle girdim içeri...... ancakkkkkk adamın adını hatırlayamadım ve geveledim durdum öyle bi kontrpyede kaldım ki anlatamam .resmen tutuldum ve sekreter e sanırım karıştırdım diyerek kendimi attım dışarı..... kendime güldüm sonra ..tam bi komediydi ama... dolayısıyla verimsiz bir an yaşadım .ama işyeri sahibiyle görüşememem yani adını unutmam falan bence bişeylere vesile oldu diye düşünüyorum.....ama yılmıycam ve o yere bir daha gideceğim...adamın adını hatırladım çünkü......