Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 10:09 PM   #7 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
KOVA KADINI

Kısıtlanmak, disiplin, otorite. İşte sizi yerinizden hoplatacak 3 kelime. Yaşamınızın sürekli bir başkaldırı ile geçmemesinin tek şartı bağımsız olmanızdan geçer.
Modası geçmiş, eski olan herşey ruhunuzu karartır. Her tür yenilik ise sizi heyecanlandırır, yaşama bağlar. "İşte çağdaş bir kadın" denildiğinde bir Kova kadınını karşınızda bulursunuz. Bulunduğunuz her ortamda açık fikirliliğiniz, toleransınız, insan sevginizle odak noktası olursunuz.
Sizin için hiçbir şey acayip değildir. Aksine acayip denilen herşey size normal görünür. Duygusal yaşamınızda bağlanmaktan korkarsınız. Yine de sizinle iyi arkadaş olan biri ile uzun süre beraber olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her tür meslekte başarılı olursunuz yeter ki başınızda bir otorite olmasın.

Anahtar sözcüğünüz: "Benim için çok normal."

aynıda ben
evet benim için anormal diye birşey yoktur..herşey normaldir..hatta anormal kelimesini sözlükten kaldırmyı da düşünüyorum..neye göre anormallik var?kime göre?nasılsa birine anormal gelen şey diğerine göre yine normal olmayacak mı?zaten herşey normal oluyor..düşünün sizde bulacaksınız..bu yüzden benim için çok normal