Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 11:44 PM   #367 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Bu gün ilginç tesadüflerle dolu bir gündü, biraz buruk ve acı sürprizler,çok eskilerden konular açıldı,benim bitirdiğim konular gündeme geldi, ayrıldığım eşimle ortak arkadaşlar çıktı ortaya , ben çektiğim acıların üzerini örtmüşüm , saklamışım sanki , kabuk bağlayan yaram kanadı sanki bugün , hüzünlerim,acılarım,nefretim,kinim birden ortaya çıktı yine , ağladım ağladım yetmedi ağlamak, alıp başımı kaçmak geldi içimden, yok bazen dayanamıyorum bu hayata ben, geçmişi düşünmeden yaşayamıyorum sanki ya da bu günlerim geçmişin getirisi bana belki o yüzden bilmiyorum , kalbim kanıyor ben affettim desemde kendi kendime , yüreğim onu hiçbir zaman affetmiyor
Yarının yeni bir gün olduğunu ve neyin faydalı neyin zararlı olduğunu geçmişle yaşanılamayacağını çok iyi bilsem de bunu bazen başaramıyorum yaşadıklarım bir film gibi gözlerimde canlanıveriyor , Allahtan dayanma gücü istiyorum sadece sabır 96