Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Günlük,
Berbat bir gün...Sinirlerim tepemde
Anneannemler bayramı olduğu gibi yılbaşınıda mahvetmek için ellerinden geleni yapıyorlar,nasıl bir yılbaşı geçireceğiz cidden merak etmeye başladım...Anneannem perşembe günü hastalandı,hastahanede kaldırdılar birgün kaldı,tansiyonu fazla yükselmiş,dün çıktı,annem başındaydı...Eve getirdiler,dünde teyzem kaldı,bugünde kalacak...Yarında annem kalıcak,ve yılbaşı günüde kalacakmış!Annemde kızdı ben kalamam diye,ciddende kalamaz çünkü babam izin vermez...Teyzem başlamış,hergünü bir bilme kalacaksın bilmem ne...Hem ayrıca anneanneminde artık birşeyi yok...
Biraz öncede benim sayemde annemle babam tartıştılar,yemek yüzünden...Bu şartlar altında annem yılbaşında inat edip orda kalabilir...Öffff herkes ayrı bir telde yaaa...
Heralde yılbaşımız annem anneannemlerde,mustafa arkadaşlarıyla yada bilgisayarın karşısında,babam tv başında bende mutfakta hiçbirşey yapmayarak geçirebilirz...Ne güzel 12'yi geçincede yatarım...Öfffff... |
buna birde iyi yanından bak yeni yıla nasıl girersen öyle devam edermiş 44 ya hastanede daha kötü durumlar altında girseydiniz?... mutfakda hiç bir sey yapmarak yeni yıla girmek isteyen biri sürü insan tanıyorum
(mesela bennnn
) bunlarıda geç gün doğmadan neler doğar... kendini kısıtlama rahat ollll