Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2007, 08:05 AM   #13 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum...

merhaba anti depresan
aramıza hoşgeldin..yazdıklarını okudum..asla yanlız değilsin..sen istediğin sürece bizler bundan sonra ki yaşamında seninle birlikteyiz..daha o kadar gençsin ki..ve çokta şanslısın..burayı bu kadar erken keşfetmen ve değişime açık olman bile kendinin farkındalığına attığın ilk adımın aslında..kendinde var olanları biliyorsun ve bunlar seni rahatsız etmeye başlamış..kendini hiçbir zaman suçlama,kendine kızma olduğun gibi kabul et kendini..değişime aç kendini..sözlerin bile hayata etkisi büyük..sözlerine dikkat et..kendimi berbat hissediyorum yerine,ben harikayım,harika hissediyorumu seç...sitemizi detaylı bir şekilde dolaş..aradığın her sorunun cevabının hangi kelimelerde saklı olduğunu bulmaya çalış..önce ne istediğine karar ver..istemek almanın yarısıdır..her insan gibi sende harikasın..sende kimbilir ne meziyetler var,başkasında olmayan..özelsin...lütfen bunu unutma!ayna çalışması yaparsan ve telkinleri de dinlersen zaman içinde kendindeki değişimide farkedeceksin...şüphe duyma..hepimizde ne hikayeler var yaşanmış.. sebep her ne olursa olsun,çok yada az,sonuçta gözümüzden akıttığımız o inci tanelerimiz varya,işte onlar çok değerli..onları kullanmak istediğinde,hak ettiği şekilde kullanmanı öneririm..SEN,herşeyin en özelini ve güzelini hak ediyorsun..öğretilmişliklerden kurtulmaya çalış...nasıl mı?önce telkinleri sırasıyla dinle...telkinleri ben ilk dinlemeye başladığımda,tereddüt etmeden dinledim..acaba faydası var mı yok mu demeden..o kadar bunalmıştım ki artık bunları düşünmeye direncim bile yoktu..bazılarımız etkisini bir kaç günde görürken ben sadece tek bir telkini aylarca dinledim..inanmazsın 2. telkine daha yeni başladım..kendimi hazır hissedemedim bir türlü..oysa yazan arkadaşlarımın paylaşımlarını okuyordum..ben neden böyleyim diye kimseye sormadım bile..çünkü biliyordum..aceleci bir yapım vardı...telkinleri dinlemeden önce olsaydı..hepsini ilk başta sıraya koyar ve ard arda dinledim..ama öyle yapamadım..içimdeki sesi dinledim ilk defa..ve o ses bana acele etme diyordu..güzellik uzmanı arkadaşlarım bilirler..hiç temizlenmemiş bir cilde ilk temizlik işlemi uygulandığında,cilt temizlenir...ancak bir müddet kusma etkisi gösterir..işlem cildin alt tabakasına kadar uygulandığı için,temizliği hemen kabul etmez..sonrasında kusma dediğimiz durum ortaya çıkar..sivilcelenmeler olabilir..sorunlar yaşanabilir..ama kısa sürer..sonrasında kabul eder,detaylı temizliği..neden?alışmadığı bir işlem gerçekleşmiştir..gözenekler açılmıştır..cilt hava almaya başlamıştır..derinlerdeki yağbutonları alınmıştır..kısacası arınmışlık,alışılmışlığı kamçılar...
ben telkinleri,cilt temizleme işlemine benzetirim..telkinlerde beynimizde aynı işlemi görüyor..bu da ruhumuza ve bedenimize yansıyor..kabullenemiyoruz ilk başta..alışmışız,öğrendiğimiz sözde doğrularımızın kazınması bizi rahatsız ediyor..hem istemiyoruz,hemde bırakamaıyoruz..
sevgili anti depresan..bunları yazıyorum,sadece ben değil,farkındaysan sitede bulunan bir çok arkadaşımda sana bildiklerini anlatıyor..sen bizi,bizde seni tanımıyoruz..ama acın bizide acıtıyor..sorunun bizimde sorunumuz oluyor bir anda..biz seni seviyoruz..çıkarsız ve karşılıksız..burada olman senin ve bizim için ayrı bir sevinç..senden öğreneceğimiz kimbilir neler var..ben inanıyorum ki,zamanla bu durumdan kurtulup mutluluk satırlarını bizlerle paylaşacaksın..sevgi ve saygılarımla..