Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 02:39 PM   #92 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Neler İstiyorum 2008'den
Ben 2007'de başladığım değişim yada gelişim yolculuğuna devam etmek istiyorum hızla. Ben başarmak istiyorum. Ayağa kalktım zorda olsa. Şimdi bir biryerlerden tutunarak destekle duruyorum... Bir çocuk korkaklığında, bir çocuk heyecanıyla denemek, koltuk değneklerini, koltuk değneklerimi atarak 2008 girmek istiyorum. Beni aşağıya çeken kırgınlıklarımı beni eskiten geçmiş yaşantıları ve anıları bir kenara atarak yeni yıla girmek istiyorum...
2007 de tanıştım sizlerle benim için zor olan belki başkası için çok kolay olan pek çok şey başardım. Başarmanın tadını lezzetini unutmuşum...
Kendi kabuğumda kendi korkaklığımda, kendi ağır yüklerimle kendimi zor taşır olmuşum evime. Bazen bir selam vermek bile yük haline gelmiş. Çalan telefonlar ödümü kopartmış.
Yeni bir yıl var önümde aslında bu tür şeyleri başlangıç yada bitiş gören insanlardan değilim. Sadece sırt çantam çok daha hafif bu değişimde beni itekleyen tekrar olduğum yere çökmeme izin vermeyen herkeze bol bol teşekkürler.
İyiki varsınız iyiki varım. Mutlu yıllar.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla