Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 08:53 PM   #118 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Dün abimle alışverişe gittik ,katı meyve sıkacağı almak için (kanserim yaaa şifa yapcam havuç,elma,portakalvb.)neyse efm aldık bir tane geldim eve teyzem kutuyu görünce ne kadar büyük bu nereye koyacgız dedi (sanayi tipi aldımda abartıp yuff bana devir gücü fazla olsun istedim sağlam olsun istedim paslanmaz çelik olanlardan aldım )açtım kutuyu yıkadım falan teyzem merak etti geldi bakalım nasıl yapıyor diye sıktık havuçları içtik birer bardak şifa olsun yarasın olayı
bugün ise bizim buranın pazarıdır efm öğlenden sonra pazara çıktım tüm karizmayı dağıttım ellerimde poşetlerle yahuu sonra lerime istavrit aldım 2 kg doğru onlara pisi pisi dememe kalmadı baktım geldiğimi görenler haldır haldır koşarak beni karşılıyorlar yahhuuuu bir güzel balık ziyafeti çektim onlara ama ssamur beye ayrı ellerimle verdim balıkları torpilliii
manasız bir seviç mutluluk yumağı ile kaplıyım işte sizlerle paylaşmak istedim
sevgi ve saygılarımla