Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 10:12 PM   #92 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

aylardan sonra nihayet sosyallik arttırıcı telkinini dinlemeye başladım..henüz bir kaç gündür dinliyor olmama rağmen etkisini bu kez çok çabuk gösterdi..
yılbaşı gecesi arkadaşların evinde toplandık bir kaç aile..eşimin iş arkadaşları müdürü ve eşleri hepimiz vardık..eşim harika gitar çalar..kendi besteleride vardır..seside çok güzel..eskiden bende arkadaş ortamlarında şarkılar söylerdim..sesim benimde güzeldir..ancak zaman içinde yaşadıklarımdan mıdır?yoksa içime kapanıklığım mı beni bu hale getirdi bilinmez..yıllardır şarkı söyleyemiyordum..topluluk karşısında değil şarkılar söylemek,konuşmak bile beni sıkıyordu..neden mi?yanlış birşey söyleyip bakışları üstüme çekmekten tırsıyordum belkide..ancak o gece birşey oldu..yeni yılın ilk saatlerinden itibaren,eşime şarkılarda eşlik etmeye başladım..o kadar beğendi ki arkadaşlar..istek üstüne istek..heyecan mı?o da ne?
heyecandan eser yoktu..kendime şaştım..espriler yaptım..çok eğlenceli geçti..bazen düşündüğümde,gerçekten telkinlerin ne kadar etkili olduğunu daha iyi anlayabiliyorum..belkide içimizde zaten var olan ışığı bu sayade karanlıkta yakmayı başarıyoruzdur..
iyiki buradayım...iyiki varsınız..çok mutluyum..herşey iyiye doğru gidiyor..hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum..yaratanım hepinizin isteklerini anda gerçekleştirsin..sizleri seviyorum...yaşadığım ve yaşayacağım tüm hayatımı da..sevgi ve saygılarımla...