Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 11:42 PM   #39 (permalink)
fatale
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: İç Dökümü

Öyle çok şey birikti ki, anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Telkinler hayatıma girdiğinden beri gerçekten hayatım değişti. Evet, değişti!!!Bir kere daha şükranlarımı sunarım. 96

İçimde kelebekler uçuşuyor adeta.

Hayatımın en rahat hissettiğim günlerini yaşıyorum ya, ölsem de gam yemem artık. Bir süredir, kendini çevreye kapamış, dışarıya çıktığı her an, suçluluk hisseden, anını rahat yaşayamayan biri olup çıkmıştım. Bu duygular, her geçen gün daha da boğazımı sıkar halde gelmişti. Yoğun ve dışa dönük b,r hayat yaşarken nasıl bu hale geldiğimi anlayamıyordum. Geçen sene babamı kaybettikten sonra başladı her şey. Annemi evde yalnız bıraktığımda (işe bile gidiyor olsam) gün boyunca sıkıntı hissediyor ve bir an önce eve dönmek istiyordum. Bu duygular iyice elimi kolumu bağlamıştı. Bir kaç arkadaşımla paylaştım durumu ama sonuçta her şeyin çözümü içimizdedir. Dolayısıyla, öncelikle kendim çözmeliydim. Bu şekilde aylar geçti ve oklar burayı gösterdi. İnternette bu kadar keyifli zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum. super Her şey birbirine o kadar bağlı gelişti ki. İçimdeki merak ve denemeye olan açıklık hissiyle daldım hemen. Bir ayı geçkindir buradayım ve telkinleri -ilk başlardaki kadar olamasa da- devamlı dinliyorum.

Son bir kaç haftadır farkettim ki, eski sosyal hayatıma hemen hemen döndüm. En önemlisi, dışarıda olduğum anlarda hiç bir sıkıntı hissetmedim. Aklım evde kalmadı. Uzun zamandır arkadaşlarımı elekten eleme modundaydım bazılarını eleyemiyordum, elettiler kendilerini . Bir dönem sinir olduğum insanları önemsemediğimi hatta daha ılımlı hale geldiğimi ,bire bir yaşadım. Evet..Artık kendimi yargılamıyorum. İçimde sonsuz bir güven denizi uzanıyor. Kendine güven konusunda görünüşte pek problemim olmasa da ,içte varolan güven eksikliğinin, bana ne kadar çok olumsuzluk yaşattığını anladım. Hepsiyle yüzleştim.. Aynada kendime gülmeye başladım. Eskisi gibi kahkahalar atmaya başladım. ''MUTLUYUM:)'' ifadesini ,bu kadar gönül rahatlığıyla kullanamamışım. Oysa şimdi kullanıyorum. Kendimde gördüğüm değişimler çevremi de değiştiriyor.. İnsanların tavırları çok daha farklı. Ben daha açığım, korkmuyorum...

Yaşasın! Kendime ve sizlere öpücükler ...