04.01.2008
uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba
yeni yıla yeni bir başlangıçla giriyorum. 2007 hedeflerim gerçekleşti. arabamı almıştım ve dün de işimden ayrıldım. olay bu noktaya gelmeden önce üzücü bazı gelişmeler oldu. Ancak iki tarafında niyeti artık belli olduğu için oturup konuştuk. haklarımı ödeyeceklerini söyleyip istifa etmemi istediler. İstifa edersem işsizlik sigortasından faydalanamayacağımı, alacağım tazminatın araba için girmiş olduğum borcu ancak karşılayacağını, hazırlıksız olduğumu yani bir iş bulmadığımı, bu yüzden beni uygun bir sebeple çıkarmalarını istedim. böylece ham tazminat alıp hem de işsizlik sigortasından yararlanabilecektim. ( işsizlik sigortası maksimum asgari ücret ama elektrik, doğalgaz, su,telefon gibi aylık giderlerimi karşılayacak en azından.) bu konuşmalar öğlen yapıldı ve akşam üstü anlaştık. bugün çıkışımı veriyorlar. yarında evrak imzalamak için tekrar gideceğim işyerine.
herşey bitti ve herşey şimdi yeniden baişlayacak. şimdi yeni hedefler belirlemenin ve bu geçiş döneminde evin geçimini sağlayacak plan ve bütçenin yapılma zamanı.