Konu: genel
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 10:39 AM   #2 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: genel

Telkin metinleri bittiği halde müzik devam ediyorsa boşu boşuna telkin içermeyen müzik dinlenmemesi için müzik yarıda kesilebiliyor bu yüzdendir.

Burada asıl önemli olan telkinlerdir müzik sadece telkinleri gizleme ve rahat dinlenmesi amaçlı kullanılabilir.Yinede müzik seçiminde birbirine uygun olan parçaları seçmeyi tercih ediyorum.
Müzik konusunda daha önce katkilari olan bu konuda profesyonel bir üyemiz olmuştu.Ondan bazi yardimlar almiştim.Ancak genel olarak bu iş için kendi yöntemlerimi kullaniyorum.

Alıntı:
hamiyet Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey merhaba
Hemen hemen bütün telkinleri çeşitli sebeplerle aldım ve dinliyorum.
Müzik seçimleri özellikle new age olanlar çok güzel. Öncelikle bunu belirtmeliyim. Kesinlikle etkisini görüyorum.
Yalnız müziğin kullanımı konusunda 1-2 merak ettiğim konu var.
Telkinlerin bitişi bazen çok keskin oluyor. Yani devam edecek diye beklerken birden bittğini veya başka bir parçaya atladığını görüyorum. Özellikle mi böyle?
Ayrıca müzik seçimlerini neye göre yapıyorsunuz. Yani bu parçalar özellikle mi seçildi? yoksa genel beğeni esaslarına göremi? Mesela türk müziği parçalarında sözler var sözlerin kesinlikle olumlu olması mı gerekiyor, ki itiraf etmeliyim, ben sözleri olumsuz şarkıları duymak bile istemiyorum. Ya da new age olan bir parçada hafif bir hüzün var ki içinde sözlerde var. anlasamda hüzün var. Ya da bendeki birikimlerden mi öyle hissediyorum?
Bu arada telkin ve müziğin içiçe olması konusunda, aranje ve mix edilmesinde profesyonel müzisyenlerden yardım alıyormusunuz? Neden bu kadar ilgilendim derseniz ailemde profesyonel müzisyenler var ve onlara da dinletiyorum mesela. Kesinlikle etkilendiler ben görüyorum sonuçlarını. Onlarda aynı şeyleri sordular. Ben de sadece merak ettiğim için sordum.
Cevaplarınız ve çalışmalarınız gerçekten için teşekkürler...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla