Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 01:50 PM   #2047 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
Silvara Nickli Üyeden Alıntı
hehehe bozulmaz ki benim site ayarlarım dermişimmmm :P (bozulurmuş)
Yerim seni ben minik kedi bide tehtit etmiş pati atarım diye. Sen cırmalayamazsın ki, kıyamazsın :P (Tırstım şimdi aslında kedidir ne yapsa yeridir şeklinde ama yiğitliğe de laf söyletmeyelim )
Kız pişş shaman bu cadı kedi pati atcakmış öylee diyooooo :P (Du ben yalakalık yapımm biraz.)
Aaa pisim bugün ne kadarr güzelsin. Nee kadarrrr şekersin aman aman kıyamam :P
bak yaaaaa zorla tırmık istiyolar yahu silvara bak güzelim bu şaman senide yoldan çıkarıyor dikkat et abla tavsiyesi sana ayrıca haklısın kedidir belli olmaz benim ruh halim
ayrıca kompilmana gerek yok ben sevimli şeker kel ve güzel bir pisiciğim

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ayarlarım bozulduğu için foruma giremediğimden...

şaka bi yana benim ayarlar bozuldu arkadaşlar yeni yıl sendromundan sonra hala birikmiş mesajlarınızı okumaya çalışyorum...

şeytan gıdıklıyo hepsini okunmuş say diye ama melek diyo olmaz ayıp...

silvara şekerim.. gel biz vazgeçelim bu davadan.. benim yüzümden sende yanma şeker...
pisi dediğini yapar...sitemizin bi tanesi o.. hem bak atakan da ondan yana.. yanarız valla..
intikam soğuk yenir şeker ben şimdi sessiz takılıcam.. serde akreplik var 100 yıl sonrada olsa bulurum bi yolunu..

tüyleri niye kattın işin içine... kim kıyabilir senin güzel tüylerine..

ama sen yinede;;
pisi cimmm tenhalarda tek başına dolaşma..

emelim canım senin geri sayıma az kaldı o zaman be kuzum yine ... 15 tatile ne kaldı şurda.. kıyamammmm..
ahhh be şanam cık neyi unuttun biliyormusun canım bende bir akrep kadınıyım ewt bende sabırla beklerim intikam için

tüylerimi kemodana dolayı kazıttım yahuuu keltoşşşşş (şahika misali )oldum
asıl sen tenhalarda dolaşma şaman hanım ansızın bir kedi tırmalar falan