Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 04:57 PM   #58 (permalink)
aysunbenli
Teğmen

Tesekkür: 6,456
29 Mesajinıza toplam 272 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysunbenli has a spectacular aura aboutaysunbenli has a spectacular aura aboutaysunbenli has a spectacular aura about

Slm.bugün siteye girdiğimde bi uyarı yazısı gördüm,siteyi bikaç aydır ziyaret etmeme tağmen hiç yorum yazmamış olmam dikkatinizi çekmiş,bu kadar ilgili olmanız çok hoşuma gitti ve oldukça güldürdü diğer taraftan kendimi mecbur hissettim inanılmaz sıkı bi takipçiniz olarak.çok özür nereye yazıcamı bilemedim en doğrusunun atakan beyin bölümüne yazmak olduğuna karar verdim,yazmak istemememin nedenide sitede okunacak o kadar çok şeyler varki ihtiyaç hissetmedim aklıma bi soru gelse hemen birileri bunu dile getiriyor,gereksiz yere yer işgal etmeyi hoş bulmuyorum ama bu sizlerle olmadım anlamına gelmesin lütfen,bu site bana çok şey kattı bende bi değişiklik varmı bilemiyorum bildiğim bana çok şeyler katmaya devam edio olması,daha bi bilinçliyim sıkıntılarımdan daha rahat kurtulmak için çaba sarfediyorum,atakan beye ve emeği geçen yürekleriyle ii niyetleriyle bilgilerini paylaşan herkese şükran borçluyum saolun bu siteyi ilk gördüğümden beri benim bi parçam oldu çok kişi normal olmadığımı düşünüp dalga geçseler bile ben elimden geldiğince yurt dışıda dahil arkadaşlarımı sizlerden haberdar etmeye devam edicem,anormal olduğumu düşünen kişilerde nedense artık bana anormal gelio,nette yazılan herşeye inanmamak gerekiyormuş,ben tüm benliğim ve kalbimle size inanıyorum.yeterince vaktim var sizlerle olmaya devam tekrar teşekkürler uzun yazdıysam,yazı konusunda fazla becerikli sayılmam hatalar varsa özür.geçtiğimiz ay dı sanırım atakan beyden yardım istedim siteye giremiyordum saolsun yardımcı oldu ve benim adıma giriş yapabilmem için aysunbenli olarak kaydetti önceleri biraz rahatsız olmuştum adımla bişeyler yazmaktan ama şuan önemli değil herkes beni ben olarak tanıyabilir değiştirebilme imkanım olabilir ama pc kullanıyorum yıllardır ancak teferruatlarda hala becerizsizim zamanla belki öğrenirim bunu belirtmeden yazıyı bitirmek istemedim,herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın tekrar teşekkürler ayakan siz bitanesiniz
aysunbenli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla