04-01-2008, 04:22 PM
|
#52 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş asicim meleğim kuzucumm bitanem...
sen çok güzel bi insansın ki hayvanlara verdiğin değer bunu gözler önüne seriyor.. ![ark5](images/smilies/friends.gif)
genç oluşun ve bu bilince bu kadar erken yaşta sahip oluşun daha büyük artı kazandırıyor sana.. ![thumsanim](images/smilies/thumbsup_anim.gif)
senden ufak bir ricam var.. bu benim yaşımın senden büyük olmasından kaynaklı olabilir elbette canım.. ![pisimbatsmiley](images/smilies/blook.gif)
yazdıklarını anlamlandırmakta zorlanıyorum.. ![sevincli](images/smilies/w00t21.gif)
sen gençsin hızlısın tabii .. bunun için kısaltmalar kullanarak yazman sizler arasında normal gibi olsada dusun
benim gibi olanlar arada ki sesli harfleri yazına yerleştirerek okumaya çalışırken ve w ları çıkarıp kelimelerin
normal anlamlarını anlamaya çalışırken zorlanıyor olabiliriz.. ![9078](images/smilies/hi1.gif)
biraz uzun oldu ama özetle kısaltma yapmadan ve türkçe kelimeleri anlamlarını yitirmeden cümlelerinde yer almasını sağlarsan
ben ve bir çok arkadaşım çok daha mutlu bir şekilde senin paylaşımlarını takip edebileceğiz... ![pc05](images/smilies/015.gif)
sevgilerimi sunuyorum canım...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
|
| |