ayyyy....sinir oldum kendime ve hayretler içindeyim şaşkınım yaaaa...bugün kuaförle tartıştımmm,,aaayy bayılacak gibi oluyorum ,kendimi nasıl o mod da görebildim ve o tartışmaya çanak tuttum ben....aslında bir nev i karşı koydum ,,konuştum,düşüncelerimi püskürdüm ona....ama böyle yapmazdım,,nasılda aktı o kelimeler ağzımdan hayret ettim.
saçımı kestirdikten sonra fön isteyip istemediğimi sordu ve ben hayır dedim...kesimden sonra şekil vermek için eleman a verdi saçı,.ve oda yalandan kuruttu,,önlüğümü çıkarttı .bitti mi diye sordum şekil verecektin dedim,hayır bitmedi dedi ve eline fırçayı alarak şekillendirmeye başladı..kuaför gelip demez mi ,"bu fön oluyor yanlız haberiniz olsun".. e ama ben fön istemedim,,ve yüzeysel bir şekillemeye fön diyor adam... "iyi o zaman bizden olsun " demesiyle benim tepem attı.yıkayın istemiyorum bu saçı o zaman ,beni neden töhmet altında bırakıyorsunuz ve buna nasıl fön diyebiliyorsunuz ...falan filannnnn ...ve sonuna kadar haklı olduğumu düşünerek hislerimin son damlasına kadar konuştum konuşabildim daha doğrusu....(ama gerçekten şimdiye kadar gittiğim hiç bir kuaför saçı kesip sadece kurutarak bırakmadı ve öyle de olmammalı zaten,,sonuçta o kapıdan çıkarken kuaför ü taşıyacağız,,esnaf olan kuaför bunu böyle bilir...)
bana bu tür tartışmalar çok gereksiz ve basit gelir ve mevzuuya hiç girmeden muatap olmadan çıkardım...haa öyle dediyse ,,kendi kendime pollyanna edasıyla " neyse fön de çektirmiş olayım "der geçerdim......anam bu nedir ,,,neler oluyor bana,,,,,,,