herkesee koccaman gunaydınlarrrrrrr
az önce uyandım. uyku tutmadı.bıraz ders calışayım dedım.malesf o da olmadı.
hemn gırdım nete.dedım bakayım bızım sıte ne alemde?
az önce 5 buyuk gofret+1 tukuyu mıdeme ındırdım.(normalde KRIZIMgelmedıgı muddetce!!! adetım degıldır,sabahın köründe yemek yemek,hele hele tatlı ıle güne baslamak)daha öncede soyledıgım gıbı benım yemek krızlerım vardı.yedımmı bıdaha zor tutuyorum kendımı.ardı arkası kesılmıyor.ve sonrasında pışmanlıklar,kendımı degersız hıssetmeler,kısacası depresyon halı...
fakat bu DEFA farklı olacak.söz verdım KENDIME.bu defa bu yıyeceklerın arkası gelmeyecek.çünkü aynı şeylerı yasamk ıstemıyorum.yanı bu olayı abartmayacagım.tamam yedıysem yedım. afıyet olsun bana:)..hem psıkologm ne demıştı bana?
'' dün görüşmeye gıttımde..bu tür rahatsızlıklar bıanda geçmez. zamanla gecer.ve yeme atakların,yada kendını degersız hıssettıgın anlar TABIKIolacak.onemlı olan O ANDAN sonrası. pişmanlık,suçluluk YERINE EVET bunu nasıl ben yaptysam bundanda ancak BEN kurtulabılırm. sonuçta HERŞEY(allahın verdıgı ırade ıle)benım elımde.YETERKI ısteyeyımmm..
evet dostlarım şuan boyle düşünüyorum.yaşamı sorun halıne getiren bu krızler topluluğundan oluşan zıncırın bır parcasını dahi olsa kırabılmekten dolayıı GAYET mutluyumm.hepınıze sevgılerrr