mükemmel
çok iyi gidiyorsun....daha pozitif gördüm seni
bende de oluyor zaman zaman bu aşırı yemeler..özellikle kızgın olduğum da..yanlız bir şeyi keşfettim kendimde..kural koyduğum zaman o kurallara uyuyorum..kendi kendime yeme listesi yaptım..karar aldım,bunlardan şu kadar yiyeceğim..ve yemeyeceğim diye...neredeyse 1 haftadır uyguluyorum..takıntılarımdan kurtulmak için tabi..kilo fazlam çok değil ama kışın nedense iştahım açılıyor..yazın daha az abur cubur yerken kışın fazlalaşıyor..ama bunların bile sözlerimle bağlantılı olduğunu gördüm..gerçektende sözlerin hayata etkisi çok büyük..soğuk havaları sevmem derim ve hasta olurum..sıcak havalarda neşeliyimdir derim ve öyle olur..bunları fark ettiğim içinde yeni bir karar alma aşamasındayım..aklıma geldikçe olumsuz olan herşeyi dünmüş gibi...olumluları da andaymış gibi yazmaya gayret edicem..mesela;önceden sıkıldıkça yemek yerdim,artık sıkılmak beni etkilemiyor..her zaman ki gibi sağlıklı besleniyorum...gibi.. wave
shamanımın da dediği gibi..hazır olduğunda kurtulmak istediğin herşeyi sevgi ile uğurla...