Birkaç yıl önce,komşumuzun küçük kızı bir not kağıdına beni çok ama çok sevdiğini,ailesinin hayatta herşeyin önünde sevdiğini yazmıştı...Çok duygulanmıştım...Ona değer vermiştim,emek harcamıştım,onunla konuşmuştum ve bu ulaşmıştı ona...Ailesinin asla yapmadığını yapmıştım belkide...O kağıdı halen saklarım ve hepde saklayacağım...
Çok güzel ve dostlarla saatlerce geçirilen,masadan kalkmak istemediğiniz bir yemek;
Plakçıya gidip en sevdiğin plağın orda duruyor ve çağırıyor olması:)
Geçen gün yaptığım birşey var...Kar yağarken elimde kahvem çikolatam,manzaranın tadını çıkardım:)
En sevdiğin şarkılardan oluşan bir cd hazırlamak(bu çok güzel oluyor tavsiye ederim:)
Süper bir manzaraya karşı saatlerce oturup,hiçbirşey yapmamak...(Süper bir manzara derken sakin+sessiz olsun ayrıcada)
Arkadaşlarla bütün gün boş boş orda burda dolanmak ve saçma saçma şeylere gülebilmek:)
Bitirdiğinizde kendinizi terkedilmiş hissedeceğiniz bir roman...
Çok alelade bir yerde,en sevdiğiniz grubun veya sanatçının en sevdiğiniz şarkısının çalınması(judas priest-angel çalmışlardı,acayip mutlu olmuştum o günüm güzel geçmişti valla:)
En iyi arkadaşınızla gülme krizleri geçirmek:)
Çok hoşlandığınız birinin sizden hoşlandığını söylemesi
Zeytinli ekmek..
Tamamen hayatın olumsuzken,bir gece ansızın öyle devam etmek istemediğini anlaman ve yaşamının yönünü değiştirmen...
Ve ondan sonra herşeyin değişmesi...
Çekim yasası panosu hazırlayıp,o panoda istediğin şeylerin olmaya başlaması...
Yaşamı sevmek...