Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2009, 10:31 PM   #33 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
aysunbenli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm,yeni bir üye sayılmam sürekli siteye yazılan yazıları okuyorum,insanları anlamakta zorlanıyorum,insanların istekleri nedense hiç bitmio ,atakan beye bu kadar yüklenmek ne kadar doğru bilemem ne fark ederki ne müziği olduğu,telkinlerin amacı belli müzik zevkiyle değil bize verdikleriyle ilgilenmek daha doğru die düşünüyorum atakan bey tek bi müzikte koyabilirdi sağduyulu davranıp biçok kişiyi düşünerek hareket etmiş zaten kendisininde belirttiği gibi bu müziği dinlemek zorunda değil kimse kısık açarak başka bi müzik dinleyebilir kişi ben telkin müziği açık olarak film izliyorum aklıma bile gelmio sesler,gece yatarken su sesi en uygunu bence komşularda rahatsız olmuo sürekli açık,başka odalara gittiğimde sesi biraz fazla açıyorum telkin yarım kalmasın die,yanlış anlaşılma olmasın ama bence bulduğumuza şükretmeli sonuca odaklanmalıyız derim sağlıcakla kalın
lütfen daha cok yazın,daha cok paylaşın bizimle
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla