Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2009, 11:52 PM   #10 (permalink)
ziyaretcixy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart

Alıntı:
Coppik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kız arkadasımla sorunlu bir dönem geciyordum. Aşırı kıskanclık tripleri anlamsız davranıslar sergiliyordum. Google sayesinde sitenize denk geldim. mp3leri indirdim ama dinlemedm. Sitenizi bi kac gün iyice inceledikce doğru bir şekilde telkinlerinizi önerdiginiz süreler ve sıralar doğrultusunda düzgün olarak 1.5 ay kadar dinledim.
Ben değiştiğimi pek farkedemedim. Daha doğrusu acaba değişiyormuyum diye bi kaprise kapılmadım. Ama zamanla kendimdeki değişimleri farketmemek körlük olurdu. Asosyal bir isnandım. Yüzmeye yazıldım 1.5 ayda yaklasık 9 kilo verdim. İnsanların gözlerine hic bakamazdım. şimdi sadece tanımadıgım insanların gözlerine pek bakamıyorum ama muhabbet ederken gözlere bakma problemimi kesinlikle yendim. Eskiden gözlerini kacıran bendim artık millet benden gözlerini kacırır oldu. Güzel bir duygu.
Cok konuskan bir insan deildim artık insanlarla dialoglarım arttı. Sosyalliğimde arttı.
11 yıldır günde en az 1 paket sigara icerdim.Sigara bırakma telkininizi dinlemedim ama güven telkininizden dolayı sanırım ilk defa sigarayı 2 haftadır içmiyorum. Bırakacagim konusunda kendime güvenden kaynaklanıyor sanırım.

Şimdi ise işin kötüsü kız arkadasım hayatımda bir başkasının oldugundan süpheleniyor. 2 hafta öncesine kadar hersey mükemmel denecek kadar düzelmişti ama şimdi kız arkadasım değişimimin bir başkası icin oldugunu sanıyor :)

Sizlere cok tesekkur ederim. umarım bu çizgide devam edebilirim.


senin enerjine ayak uyduramıyor. bırak onu mutsuz olursun... senin şu Aşkla ilgili yukardaki yazdıklarını daha yeni yaşadım. Öyle şeyler yaşıyo ki insan bildiklerini unutuyor... Ama diğer hayallerim oluyor


Ben şunu anladım deişimlerde aşk çıkmazları, arkadaş tartışmaları, arkadasınla bi daha görüşmemek gibi durumlar tam aksine hızlı deişim içinde olduğun anlamına gelir. Çünklü frekansın deişiyor ve yeni insanları sana çekmek için birilerini koparması lazım...

vallaha gerçek bu..
  Alıntı ile Cevapla