Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2009, 01:28 AM   #40 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

Alıntı:
laroche28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konu üzerin uzunca bir zamandır ben de düşünüp yorumlar getirmeye çalışıyorum kendimce.biraz haklılık payı olduğunuda düşünmekteyim ama ben olaya sadece islami bir bakış açısı ile baktığımda Allah (c.c) bizi düşüncelerimizden dolayı cennet ve cehennem ile müjdeliyorsa demekki düşüncelerimiz bir şekilde hayatı evreni kendi içimize doğru çekiyordur.yoksa kalkıp bir inançsız insan ben bunu istemedim sen verdin diye bilir (haşa) işte biz müslümanlar biliyoruz ki zaten bir şeyleri bilmeye başladığımızdan itabaren her şeyi kendimiz istedik ve yaşadık tesadüf,şans olmadan haksızlığa uğramadan,uğratılmadan demek ki the secret ta doğru olan noktalar varmış.zaten inanın bu doğrular ve daha bir çok u bizim gözlerimizin önün de.arkadaşlar inanın o adamın parayı kazanmasınada sonra o ülkeden kovulmasınada hiç şaşırmadım çünki the secret olayını sadece mümin olarak yaşaya bilen bir kul hakkı ile yapar. yoksa o para gelir ama sonrası ne olur bilemem.

uzatmak istemiyorum ama şunu da ekleyeyim. bizler; bu bilgiyi başka saklayacakları hiç bir şeyleri olmadığı için veya her nedense saklayan tarikat şeyhleri ve cemaatleri eleştirelim adam the secret yazmış orada bizimkiler kader konusu açıldığın da hala konuşmayın irdelemeyin diyorlar.soruyorum elın adamı aya çıkmışken daha neyi irdelemeyelim.Her gün müslümanların başına bomba yağdırırlarken irdelenmeyecek ne kaldı.

Soru:müslüman bir insan olarak bir dergi çıkartmak isteseydiniz adını ne kordunuz ?

acaba SIZINTI koyarmıydınız ? adama nereye sızıyorsun arkadaşım diye soran çıkmaz mı acaba.

lütfen bunlara dikkat edelim.......... çok teşekkür ederim

Çekim yasasında bahsedilen güç Allahın kurduğu adaletli düzenin ta kendisi zaten. Bunu anlayabilmek uzun uzun tecrübeler gerektirir... Haa bunu anlamak mekanizmayı tam anlamıyla sana vermez... Gaybın anahtarı ondadır çünkü... Zaten kitabımda ele aldığım konuda budur.... Allah herşeyi emrimize verdiğini zaten ayetlerde vermiştir. Düşünmenin önemi 70den fazla ayette geçiyor... Anlaşılmayan konu şu.. Hayalini haksız yollardan çekmiyosun... o hayali çekecek emeğide çekiyosun. ama %100 ulaşıyosun...

Ha bir insanın hayalini gerçekleştirmesi için Allaha inanması gerekmez. Doğru bakış acısı ve olumlu şeylerle zaten ona dünyalık verilir... Allah inancı ölümden sonra hesabı göreülecek bir konudur.