Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2009, 04:18 PM   #2 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

çok güzel açıklamışsın cem. Çalışmalarını takdir ediyorum. Bilinçaltını programlamak için türlü yöntemler mevcut herhangi bir kaçını seçip uzunca süre disiplinle uygulamalıyız doğru söylüyosun...

Yaşanan olumsuz olaylara değinmişsin. ben de birkaç şey söyleyeyim. Kimileri yapamadığı için olumsuzluk yaşıyo, yapabilenler ise anlamadıkları için yarıda bırakıyorlar... Hayat kazanma yarışı olduğu kadarda bedel ödeme yarışıdır. Bunu görmek işimize gelmeyebiliyo... Neden Lokal Olarak bakıyoruz. Neden kayıplarımısın neden olduğu sorunu çözmek yerine sorunu çözmeye çalışıyoruz...

Misal biri gelip bana şunu söylüyor "Sevgilim benden ayrıldı, onu nasıl çekmeliyim" Nedenini sorduğumda çok yanlış yaptığını pişman olduğunu söylüyor. Şimdi bu Egosal bilinçtir. Birincisi hiç bir insan direkt olarak çekilemez. İkincisi eğer yaptıklarımızın ve düşündüklerimizin karşılığını alıyorsak o pişmanlık bir bedeldir. Ortada zaten gerçekleşen bir çekim yasası vardır. Sırf hayal kurup nasıl çalışmıyo diyebiliriz ki...

Başka bir konuda Sonuç odaklı düşünmemek. Yani hayalin için belli nedeni beklemek. Bu ihtimalleri milyondan bire indirir. 1 milyon dolar isteyen bir adamın milli piyango çıkması için hayal etmesi gibi. Beklenen para için gelmesi beklene miras gibi.

Kaybetmeme konusuda var tabi... Biz hayalimize giderken isteriz ki. olumsuz birşey olmasın. Çekim yasasını ne kadar iyi kullanırsan kullan %100 olumlu geçmesi gibi şansın olamaz. Bu süreçte bir tartışma, bir ayrılık, beklenmeyen bir para kaybı olabilir, ... Hasta bile olabiliriz, bazen kafana tuğla yemiş gibi olursun Ama hepsi hayalin için mükemmel bir neden oluşturur. Ama bu yanılgıyla yarı yolda bırakıp giden üzülerek gördüm. Çok bariz ya hayalinin gerçek olduğunu ben bizzat görüyorum... Ama o olmuyor diyor ve bırakıyor. mükemmel kullanmışken ben beceriksisizm diyor.

Ve evrene birşeyler vermek konusu. En son ne zaman hediye aldınız. En son kimin sıkıntısına koştunuz. İnsanlara kötü niyetler yolluyormusunuz. Kendiniz için istediğiniz bişeyi başkası için istednizmi... Gerçekten ne istedeiğimizi bilirken neyi yaptığımızı düşündünüz mü... Mesela Çoğu kişin pc sinde Windowsundan, photosopuna office ine kadar 1000 yTL tutarında korsan yazılım varken 2000 ytl hayali kurmak gerçekçimi... Hele mp3 leri, filmleri, oyunları saymıyorum bile.

en ağır ve sıkıntılı olanı sosyal kısımdır. Bu istisnasıs herkese olur... Özellikle büyük değişimlerin içindeyseniz. Siz istediğiniz kadar fedakar olun evren kan değişimi yapmak için sizin gibi düşünmeyen çevrenizden çekip alacaktır. Bazen çevrenizdekilerin yaptıklarına hayret edersiniz o dönem sizden kopmak için beklemediğinizi yaparlar. Bu olay yeni adımların için seni yeni ortamlara sokup yeni kişilerle tanıştırması gereken evrenin uyguladığı sancıdır...

Ben adım adım gidiyorum ama neler yaşıyorum bir bilseniz :D önemli olan neyi daha çok istiyorsunuz. Önemli olan dış dünyayı ne kadar önemsiyorsunuz.