merhabalar,
başarılarınızı devamını temenni ediyorum.
konu ile alakalı dirençlerinizden dolayı olabilir. "niye olmadı?", "hala niye olmuyor?" gibilerinden düşüncelerimiz inançlarımızı basitçe yıkabilen düşüncelerdir. yada işin içine biraz daha sevgi katın.
odağınızı biraz daha arttırmayı deneyin. çalışmalarınız arttıkça ve olumlu sonuçlar aldıkça daha da "neler yapabilirim?" e gideceksiniz.
güzel sonuçlar duymak mutluluk verici.
Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bugün sağlığımla ilgili bir sorun yaşadım, iki nokta yaptım ağrıyan bölgeye.dedim ki "ağrımayan bir zamana geri gitsin bu bölgem, mesela dün akşama ,hemen" dedim.yaklaşık 3 veya 4 dakika sonra bir saattir ağrıyan ve ağrı kesiciyle geçemeyecek türden olan bu ağrı tamamen geçti.:) ben de böylece birşeyi farkettim bilmem yanılıyomuyum.bilmiyorum bende böyle oluyo.sağlığımla ilgili 2 nokta yaptığımda saniyeler içinde geçiyor işe yarıyor.fakat dileğimle ilgili sağlıkla hiç alakası olmayan birşey için yaptığımda bu o an olmuyor.ya da atıyorum 1 saat içinde olmuyor.belki 5 gün sonra belki 1 hafta sonra oluyor.bunu yapan arkadaşlar var burda.bende neden olmuyo hemen acep. |