Merhaba;
Evet benim arkadaşlarımla ilişkilerim uzunca bir süredir tam tarif ettiğiniz gibi :) İster istemez paylaşımlarımız zaman içinde değişti. Pek çoğu evli ve çocuk sahibi artık. Dolayısıyla uğraşları benimkilerle aynı değil. Bazen üzülüyorum ama malesef başka çaresi yok. Sohbetlerimiz beni tatmin etmesede, hatta zaman zaman sinirlendirse de onları seviyorum. Paylaşılmış bir geçmiş var, güven var. Benim arayışlarıma cevap verecek, bugünkü ihtiyaçlarımı, problemlerimi paylaşacağım arkadaşlarım olsun çok istiyorum. Sizler varsınız elbette... En büyük mutluluğum bu arkadaş açısından şimdilik. Benimle benzer şeyler yaşıyan ve paylaşan insanlarla birlikteyim burada ve bu çok önemli bence. Ama görüp, dokunsaydım, gözlerine baka baka anlatsaydım daha mutlu olurdum tabi ... Yinede bu siteyi ve buradaki arkadaşları, yönetici arkadaşlarımı çok seviyorum ve çokta samimi buluyorum.
Sonuç olarak hepimiz tercihler yapıyoruz ve yaşıyoruz. Ben arkadaşlarımı önceden beri sevdiğim için, zamanında çok paylaşımlarımız olduğu için bugünkü durumlara rağmen yine zaman zaman onlarla olmayı ve özlem gidermeyi tercih ediyorum. Aynı şekilde güvenmediğim ama sevdiğim insanları da öyle kabul edip sevdiysem sorun olmaz heralde. Yani sevdiğiniz yanlarını yaşarsınız, güven gerektiren şeyleri paylaşmazsınız. Söylerken böyle pek kolay oluyor tabi :) İlişki dinamiği içinde bu böyle pek kolay olmaz tabi. Gül- Diken meselesi kısaca :)
__________________ Atam Seninleyiz! |