Alıntı:
CeM Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba...
Çok profesyonel olmasamda çekim yasası hakkında benimde çok aklımı kurcalayan bir soru vardı kendi kanımca size anlatmaya çalışayım...O da şu Çekim yasası neden bende işlemiyor? :) Benim düşünceme göre sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bunun en en cevabı "bilinçaltı kodlarıdır"... Kimimiz çok iyi şartlardan kimimiz çok kötü şartlardan geliyoruz ve çoğumuz halen içindeyiz...Ne bilim değişmeye çalışıp hemen başaramayınca busefer çok daha kötüye gidiyoruz veya tam tersi değişimi sağlayanalar yada zaten yaşamının geri kalanını çok mutlu geçirmiş birisi çok kolaylıkla "sır"ı hayata geçirebiliyor ama daha net ifade etmek gerekirse mutsuz olanlar normal olarak çekim yasasını bilinçli olarak kullanamıyorlar...Benim önerim eğer içimden gelmiyor,olacağını biliyorum ama başlayamıyorum vs. gibi düşünceler varsa aklınızda bence ilk olarak bilinçaltınıza insanlar tarafından kodlanmış olan olumsuz düşüncelerin üzerine pozitif düşünceleri empoze etmelisiniz ve bunu yapabilmek için bilinçaltının çalışma prensiplerini araştırmanızı öneririm...Yani daha net konuşmak gerekirse önceliğinizi bilinçaltınızı temizlemeye verin,misal ben başladım bile deftere yazmak size zor geliyorsa hazır yazılımlar var subliminal mind gibi,mind master gibi onları bilgisayarınıza kurmanızı öneririm bütün gün boyunca pcnizin monitoründe yazılar gelip gitsin :) ben başladım 10 gün filan oldu hesaplamama göre monitöre saat başı bir olumlama 1800 kere geliyor :) en az 4 saat çalışsa günde 7200 tane yapar:) 21 günde 151.200 tane olumlama yapar sizce bilinçaltının bu kadar olumlamayı kabul etmemesi mümkünmü?+ telkinler de çalsa alttan,bilinçaltınızın kritik filtresini yani ordusunu ezer geçersiniz :) bu benim önerim bende bunun üzerinde çalışıyorum sonuçları 1-2 ay sonra sizile de paylaşacağım yanlışsam lüften düzeltin görüşmek üzere... |
Çok güzel bir detaya girmişsin bende fırsat bulmuşken sorayım dedim neden mind master bende çalışmıyor neden subliminal flash benden serial key istiyor belirtildiği şekilde font dat i içine sürüklediğim haldeşaşkınşaşkın
Birisi bana yardım edermi bu sen olabilirmisin yada başkası şimdien çok tşk ederim