Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
ben de bişey eklemek istiyorum, şükretmek de çekim yasasının önemli parçalarından biri. çünkü şükrettiğimizde olumlu duygular göndeririz evrene..şükretmek ben bişeylere sahibim demektir ve bu da eksiklik hissini yok eder. eksiklik hissi olmadan istemek yani zaten varmış gibi düşünmek çekim yasasının kurallarından.. |
Şükretmek dedinde size kendi hayatımdan harika bir örnek vereyim
Benim annanem 75 Yaşındadır... Ama nasıl 75... Alayım maşallah yanıma benimle 5 km yürüsün banamısın demez. Oturmaya gittiğimizde yada bayramlarda bizi kattiyen mutfağa sokmaz. koca gün mutfakta işleri götürür. yemek yapar. 75 demessiniz yani. Bu beni çok şaşırtıyordu geçtiğimiz zamanlarda...
Şaşırdığım diğer konuda ev geçimi... Ananemin tek geliri dedemden kalan 200 YTL gibi gelir. Ama evindeki bolluğa inanamazdım. Hertürlü gıdasını kendi alır. Ne zaman gitsek hatta çat kapı gitsek dahi 5-6 çeşit yemek hep vardır. Yemeklerin lezzeti ise bi başka oluyodu. Yemin ediyorum 2 tane buzdolabı var.
İşte ben çekim yasasıyla ilgilenmeye başladığım ilk zamanlar etrefımı daha iyi gözlemlediğim için bir gün bişeyin farkına vardım... Annanemde kaldığım bir gün konuşmalarına dikkat ettiğimde her cümlesinde "Allaha Şükür" geçiyordu. Yani en basit bir olayda bile. belki 200 defa demiştir yani ogün... Ve bahsi geçen her konunun olumlu yanını görür. Eskiden kızıyodum bazen "ya anane sende herşeye iyi, güzel, olsun, şükür" diyosun. derdim... meğerse çok anlamlı bir ders veriyormuş yıllarca...
Aklıma geldi ya hafta sonu yanına bi gidiyim bari börek falan yapmıştır şimdi :)))