Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 11:20 PM   #44 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

ben zaten normalinde hiç tv izlemeyen biriyim...özellikle son 3 senedir hiç izlemiyorum desem yeridir...
ama bende bilgisayar ve internet bağımlılığı vardı...ve sanırım bende de faydasını bu alanda gösterdi telkinler..
2 haftadır dinliyorum telkinleri....eskiden sabah kalkar kalkmaz bilgisayarı açardım ve karnım acıkmadığı sürece zorunlu şeyler olmadığı sürece başından kalkmazdım...hatta yemeğimi bile yanıma alır pc karşısında yerdim...işin ilginç yanı o kadar saatimi vermeme rağmen elle tutulur şeyler de yapmazdım başında....uykum gelince de pc mi kapatır yatardım...

evet hala bilgisayar kullanıyorum ama başında saatlerce aralıksız oturmuyorum...başka bir günlük işimi yapmam gerekiyorsa ve aklıma gelmişse başından kalkıp o işimi bitiriyor ve tekrar pc ye oturuyorum....yani ertelemiyorum...çok acil bir ihtiyaç olmadığı sürece başından kalkmazdım..şimdi ise yapılacak işlerin o kadar da "hayati" olması gerekmiyor beni pc başından kaldırabilmek için....
mesela yarın yapmayı düşündüğüm ve 2 gündür ertelediğim sebze yemeğini az önce yaptım ve ocağa koydum ve sonra pc min başına oturup bu satırları yazıyorum...demekki istesem o yemeği şimdi de hazırlayabiliyormuşum....eskiden olsa o yemeği yapmanın yerine birileriyle chat yapıyor olacaktım veya hangi siteye girsem diye düşünüp amaçsızca surf yapacaktım..hangi sorunun cevabını aradığımı bile bilmeden üstelik....bilgisayarın başında olmadığım her an sanki birşeyler kaçırıyormuşum gibi his vardı içimde...ama şimdi 10-15 dakikamı feda ettim ve adam gibi yemek yiyeceğim....."nasıl olsa peynir ekmekle de karnım doyuyor" diyip kendimi onlarla geçiştirecektim..
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla