1-Ağacın tepesine çıkmak istiyorsanız,yıldızlara ulaşmayı deneyin... 2-İyi yada kötü diye birşey yoktur,biz düşüncemizle iyiyi ve kötüyü yaratırız - William Shakspeare 3-Tanrım; -değiştirebileceklerim için cesaret -değiştiremiyeceklerim için huzur ikisi arasındaki farkı anlayabilmem içinde akıl ver. - Japon Atasözü 4-Dostluk para gibidir elde etmesi kolay korunması zor -Samuel Buttler 5-Düşlemek bilmekten daha önemlidir... 6-Aptallar akıllılardan pek bir şeyl öğrenemezler,fakat akıllılar aptallardan o kadar çok şey öğrenirler ki.- Marcus Porcius Cato 7-Bugün hayatımızın geri kalanının ilk günü... 8-Erkekler kadınlarının ilk,kadınlar ise erkeklerinin son aşkı olmak isterler - Thomas Jefferson 9-Para herşeyi yapar diyen insan,para için herşeyi yapan insandır... 10-İmkansız ile imkan dahilinde olan birşeyin arasında ki tek fark kararlılık derecesidir... Socrates diye ünlü bir düşünür vardır...Sanırım 7 dil bilmekte,o kadar kitap okumuştur,o kadar çok şey öğrenmiştir ki(malesef ben pek hatırlayamadığım için paylaşamıyorum:)) müthiş bir bilgi hazinesine sahip bir insanmış...Ve ne demiştir biliyormusunuz? - Bildiğim bir şey varsa hiçbirşey bilmediğimdir....Aslında hiçbirşey bilmiyorum hayal kurmak herşeydir....
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |