bugün farkettimki ben uzun zamandır yazmamışım günlüğüme küstürmeyim günlüğümü dedim hemen yazayım evveeett günlüğümü şöyle bir baştan sona gezdimde bu siteye geldiğim günden beri ne çok değişmişim.ben bile kendime şaşırıyorum.artık kendimi bulmaya başladığımı farkediyorum eskisi gibi değilim. ben son yazdığımdan beri olanları yazayım.en güzeli reiki 1'e insiye oldum bununla birlikte arınmam gerekenlerden arındım hayatımdan gitmesi gerekenler görevlerini tamamladıktan sonra bana verecek birşeyleri kalmadığında yavaş yavaş canımı acıtmadan gittiler.artık yaşadığım herşeye farklı bir pencereden bakabiliyorum çünkü her yaşadığım olaydan öğrenmem gereken birşeyler olduğunu farkediyorum onlar bana yaşadıklarım sayesinde mesaj veriyorlar ve arınmam gereken şeyleri bana bu yolla gösteriyorlar.yaşadığım olayları farkında olarak yaşamak beni çok mutlu ediyor.kendimi çok şanslı hissediyorum erken yaşta bu konularla tanıştığım için bana yol gösterenler olduğu için hepsi ayrı ayrı özeller benim için hepsinden farklı bilgiler öğreniyorum ama biri varki onu ayrı tutuyorum shamanicim o çok çok ayrı canım öğretmenim benim sayende ne çok yol alıyoruz işte böyleee aslında çok şey var yazacak ama aklıma şimdilik bunlar geldi
__________________ insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi |