Alıntı:
fato09 Nickli Üyeden Alıntı
ya çok çok özür diliyorum atakan bugüne kadar sana teşekkür etmediğim için. bu sitede bu kadar güzel paylaşımlar yaşayıp harika vakit geçirip de sana teşekkür etmemek ne büyük bir kabalık olurdu. jetonum geç düştü ama düştü nihayet çok çok teşekkür ederim böyle bir siteyi bizlere sunduğun için o kadar faydalı oldu ki bana Allah razı olsun. |
Bu mesajları okurken birden fark ettim. Bende çok şey öğrendiğim, benzerlerimi bulduğum, İçimi ferahlatan, umutlarımı canlandıran bu site için kimseye teşekkür etmedim
Öyle adetten değil, gerçekten tüm kalbimle Atakan Bey'e , shamanic'e, redflowers'a, sanemce'ye, bymehmet'e, Akın Berk'e, MuminOKAN'a ve adlarını tek tek saymak istediğim tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum.
Bu site bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Yani başka zaman anlatırım
Son 2 yıldır çok zor zamanlar geçirdim. Ama sayenizde artan farkındalığım ve değişen bakış açımla birlikte, fiziksel şartlarda henüz hiç bişey değişmemesine rağmen artık rahatım. Biliyorum ki her şey daha da iyi olacak, değişecek. Sizlerle Kasım ayının ortasında tanıştım ve o günden bu yana telkinleri hiç aksatmadan dinliyorum. Herkesin özellikle de shamanic'in yazılarına bayılıyorum.
Burada ve sizlerle olmaktan çok mutluyum Teşekkürler!!!