23-01-2009, 09:31 PM
|
#60 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İyi dileklerin için teşekkür ederim sevgili sanemce
Sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde pek de iç açıcı şeyler yaşamadığım için anlatıpta üstelemek istemedim. Ama yinede özet geçebilirim tabi...
Kurban Bayramında Tekirdağdaydım sonra anneciğimle birlikte Ankaradaydık onun ameliyatı için gittik. Annem üç yıl önce göğüs kanseriydi ve göğsünü almışlardı. Çok şükür üç yıl önce atlattı o hastalığı ve şimdi sapasağlam ama psikolojik olarak çok etkilenmişti bu durumundan dolayı kendini eksik bir insan gibi hissediyordu bunun için estetik ameliyat olmaya karar verdi. Çok zorlu bir ameliyat geçirdi karın bölgesinden yağ ve deri alınarak göğsünü yeniden yapılandırdılar. Böylelikle iki ameliyat geçirmiş oldu. İki hafta kadar hastanede kaldık sonra da çıktık ve her hafta kontrolleri oldu. Uzunca bir süre sağolsunlar teyzemlerin evinde konakladık ama tabi hiç bir yer insanın kendi evi gibi olmuyor. Dün eve geldiğimde çılgın gibiydim mutluluktan
İşte öyle Allah herkese sağlık versin çünkü herşeyin başı sağlık kendimize değer vermeliyiz önemsemeliyiz sıkıntıdan stresten uzak kalmalıyız bedenimizin ve ruhumuzun ihtiyaçlarına kulak vermeliyiz bir kez sağlık gittimi uğraş dur sonra günlerce aylarca hatta yıllarca bunu ben çok iyi yaşadım en illet hastalıkla savaş verdik ailecek hastanelerin soğuk yüzünü çok iyi bilirim gurbet ellerde bi hastalığın pencesinde iğrenç hastane kuyruklarında hele bir de sana kol kanat gerecek kimsen yoksa o kadar zor ki... Biz sağolsunlar teyzemlerin de desteğiyle atlattık allaha binlerce kez şükür...
Artık hayatı yaşamanın onun tadına varmanın zamanı...
Kurban bayramını da diğer teyzemlerle geçirdim onlarla birlikte oldukça gezme imkanı buldum İstanbulu Çanakkaleyi gezdim Çanakkale şehitliğine gittik gerçekten insanın tüylerini ürperten ve milli duygularını coşturan yerler gördüm. O gittiğim yerlerden bir kaç resim atarım siteye artık bir ara. |
| |