23-01-2009, 09:32 PM
|
#90 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sevgili periliçe seni üzen ne bilmiyorum ama, kimse sana polyannacılık oyna demiyor ki... sadece bakış açına biraz daha iyimserlik katmaya çalış.. eğer şu an kendini mutsuz hissediyorsan, mutsuz ol.. zorla gülmek ya da mutluymuş gibi rol yapmak zorunda değilsin.. negatif hisler seni alıkoyuyorken, neden niçinlere cevap bulamazsın.. cevap bulamadığın için de , yorgunluğun mutsuzluğun daha da artar.. inan her şeyin bir sebebi var. şu an sana olumsuz görünen koşullar bile aslında daha güzel sonuçların hazırlığı olabilir.. bizler bazen iyi mi kötü mü diye sorgulamadan sadece istiyoruz.. gerçekleşmediğinde neden niçinlere sarılıyoruz.. halbuki sükunetle geçirsek bu süreci, neden gerçekleşmediğinin cevabını daha sonrasında alacağız.. hayırlı olmadığı için, ya da o gerçekleştiğinde yaşayacağımız hüsranlardan korunmamız için gerçekleşmiyor olamaz mı?? dediğim gibi konuyu bilmediğim için daha fazla yorum yapamıyorum.. zihnini serbest bırak.. yorgunluğuna dinlen..belki meditasyon iyi gelebilir.. bizler her halukarda yanındayız bunu unutma.. meditasyonuna eşlik etmesi için sana mum getirdim sevgiler |
| |