merhabalar...ben de yıllardır muzmın bır mıgren hastasıydım...mıgren krızım tuttumu once saatlerce evde cekıyordum basagrısını...agrı kesıcıler hıc fayda etmıyordu...sonra hastaneye acıle gıdıyoruk orda doktor yuksek doz agrı kesıcı ıgne yapıyor ve hemen ardından rahatlatıcı serum verıyordu...ıkı uc saat hastanede gozetım altında yatıyor rahatladıktan sonra cıkıyordum ...bunu hemen her ay yasıyordum cok yorucu ve yıpratıcı bır surectı...bunun ızlerını haftalarca yuzumden atamıyordum...sonra arastırmalarım sonucu su bılgıye ulastım...mıgren mumkemmelliyetcı ınsanların hastalıgıymıs. Olaylara hakım olmaya calısan kesınlıkle hataya aczıyete tahammul edemeyen ve herseyın dort dortluk olmasını ısteyen ve bunun ıcın cabalayan kısılerın karakterıstık rahatsızlıgıymıs MIGREN... Ben de degısımı sectım...bıle ısteye kısılere ve olaylara hakım olma hastalıgımı terkettım ve kusurlarımla hatalarımla kendımı oldugum gıbı kabul etmeye basladım...aslında yaptıgım tek sey baskalarının onayına kılıtlendıgım ve deger verdıgım yasam bıcımımı oldugum gıbı olarak dogal yasam bıcımım olarak degıstırdım ...ve bılsenız anında hem mıgren krızlerım hem de durup dururken benı guc durumda bırakan yuz kızarması hastalıgım gecıverdı...yaklasık 8 aydır mıgrene de yuz kızarmasına da elveda demıs durumdayım....YASASIN DOGALLIK...YASASIN OZGURLUK...GELSIN SAGLIK...sevgiler
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol ! |