Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2009, 12:56 AM   #90 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:
yetonyali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda bir arkadaşımın tavsiyesiyle şuan burdayım hoşuma gitti gerçekten ilk olarak ego ile suçluluk ikisini bir indir dedi ikisini birlikte dinliyordum su sesi ile başladım bugün diğer versiyonlarıda indirip denemek istediğim şimdi klasik ,sanat,su,new age hepsini sırayla dinliyorum acaba bu şekilde bir sakıncası var mı ne kadar bu telkinleri dinlemeye devam edeyim günde en az 2 saat en fazla 4 saat dinleyebilirim ancak ve 1 ay bu 2 saatlik zaman dilimi yeter mi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Merhaba yetonyali;

Aramıza hoşgeldiniz..

Aşağıdaki linki incelerseniz, sorularınıza yanıt bulabileceksiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla